Изберете производ

+381 64 821 6411

ProReady - Ready To Use Culture Media

PROREADY – ПРОИЗВОДСТВО НА ПОДГОТВЕНИ МИКРОБИОЛОШКИ ХРАНЛИВИ МЕДИУМИ

Производствениот програм ProReady е создаден така што преку понуда на општи, селективни и хромогени готови хранливи медиуми, можеме да ги задоволиме потребите на микробиолошките лаборатории.

ProReady

Со гордост ви претставуваме производ со врвен квалитет изработен во Србија!

ProReady се прилагодува на потребите и барањата на клиентите

Нашиот производствен програм е создаден така што преку понуда на општи, селективни и хромогени готови хранливи медиуми, може да ги задоволи потребите на клиничките лаборатории, лабораториите за испитување на квалитетот на намирници и вода како и потребите на фармацевтската индустрија.

TЕХНИЧКА ОПРЕМЕНОСТ

ПроМедиа своето производство го опреми според светските водечки стандарди, наложени од страна на фармацевтските куќи, а водено од добрата пракса и позитивните примери на својот ментор, компанијата HiMedia Laboratories.

КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ

Квалитетот на производот е приоритет на нашето производство и, е постигнат преку стандардизација на сите фази на производниот процес, како и тестирање на квалитетот на секоја произведена серија.

Нашите задоволни партнериRegistrujte se da bi smo vas obaveštavali o najnovijim informacijama i akcijama.