За нас

PROIZVODNJA GOTOVIH MIKROBIOLOŠKIH HRANLJIVIH PODLOGA

ProReady

Sa ponosom predstavljamo proizvod vrhunskog kvaliteta proizveden u Srbiji!

ЗА PROREADY БРЕНД

Производствениот програм ProReady е создаден така што преку понуда на општи, селективни и хромогени готови хранливи медиуми, можеме да ги задоволиме потребите на микробиолошките лаборатории.


ТЕХНИЧКА ОПРЕМЕНОСТ

ПроМедиа своето производство го опреми според светските водечки стандарди, наложени од страна на фармацевтските куќи, а водено од добрата пракса и позитивните примери на својот ментор, компанијата HiMedia Laboratories


СИСТЕМ ЗА КВАЛИТЕТ И КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ

Квалитетот на производот е приоритет на нашето производство и, е постигнат преку стандардизација на сите фази на производниот процес, како и тестирање на квалитетот на секоја произведена серија.


PROMEDIA - Specialists In Laboratory Supplying

ПроМедиа е компанија основана во Кикинда, 1996 година како фамилијарна фирма, со 100% капитал во приватна сопственост.
Од своите почетоци, како мала трговска фирма, ПроМедиа се развила во компанија со завидна позиција на пазарот, со деловни центри во Белград, Зрењанин и Ниш…