Sistem kvaliteta

PROREADY - Sistem kvaliteta i kontrola kvaliteta

Zvanična potvrda za ulazak u svet kvaliteta je sertifikat za međunarodni standard ISO 9001 dobijen 2006. godine

Uvođenjem standarda ISO 14001 i ISO 18001, 2014. godine, dobili smo još jednu potvrdu kvaliteta našeg dugogodišnjeg rada.

Sistem upravljanja kvalitetom se efikasno sprovodi i u proizvodnji i od 2017-te godine, sertifikovani smo i po ISO13485 standardu, za proizvodnju medicinski sredstava.

Kvalitet proizvoda je prioritet naše proizvodnje i postignut je kroz standardizaciju svih faza proizvodnog procesa i testiranjem kvaliteta svake proizvedene serije.

Proizvodne i operativne procedure, zapisi i svi procesi vezani za proizvodnju i kontrolu postavljeni su u skladu sa smernicama dobre proizvođačke prakse (GMP).

ProReady Interna kontrolna laboratorija bavi se kontrolom ulazne sirovine i svake proizvedene serije, praćenjem fizičko-hemijskih i mikrobioloških preformansi, kao i ambijentalnim monitoringom.

Naš tim visoko obrazovanih i iskusnih stručnjaka u kontroli kvaliteta kontroliše i garantuje kvalitet svake proizvedene serije, prateći i primenjujući metode najznačajnijih internacionalnih standarda.


Registrujte se da bi smo vas obaveštavali o najnovijim informacijama i akcijama.